//Forever Imperfect



HAPPY 2nd YEAR ANNIVERSARY


 

 Im going to love you. Im going to love you in your weakest moments to your strongest ones. Im going to love you when you're happy and Im going to still love you the most when you're sad. Dont you understand? I'm here, and Im not going anywhere. I want to love you, each and every piece of you. I want you with your imperfections as much as I want you for you. And Im always going to want you, Im always going to be here loving you with everything. 

 Hye sayanggg, pejam celik dah 2 tahun kita bersama, thanks sebab ada dengan orang time susah senang, thanks sebab selalu beri orang nasihat yang berguna and selalu tegur kesalahan orang. Orang nak cakap terima kasih dekat awak sebab hadir dalam hidup orang time orang memang perlukan someone time tu. Tak sangka dari berkawan kita jadi serius macam ni, setiap hari awak dengar masalah orang, setiap hari awak ambil berat pasal orang. Rindunya bila ingat balik semua tu, cepat je masa berlalu, macam-macam dugaan and ujian kita lalui, orang tahu sepanjang kita bersama ni banyak kesalahan orang dekat awak, tapi awak tak pernah jemu maafkan orang and bersabar dengan orang. Awak tak pernah penat mengajar orang, tak pernah penat perbetulkan orang. Orang harap sangat awak sentiasa bersabar dengan orang even perangai orang kekadang macam *&^%$#. Please jangan giveup dengan orang and relay kita ni. promise taw sayang?! Awak jangan risau taw, even orang ni degil macam mana pon, orang sentiasa ingat kata-kata awak semua tu. orang hope sangat segala urusan kita yang akan datang dipermudahkan AMIN. Kita sama-sama doa okey sayang. Please jaga diri jaga hati and setia dengan orang. 

HAPPY 2nd YEAR ANNIVERSARY. I love you so much sayang!!!!




Older Post